Hans Spitsbaard over zijn moeilijke thuissituatie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hans Spitsbaard won het vijfde seizoen van Heel Holland Bakt. Dat hij goed kan bakken weten alle fans, maar over zijn thuissituatie deed hij een stuk geheimzinniger.

Scheiding

Hij woont al jaren bij zijn oma in Houten, volgens eigen zeggen om de reistijd naar zijn school in Den Bosch te verkorten. Kijkers vonden dat al vreemd, want zijn ouderlijk huis staat maar 20 kilometer verderop. Nu vertelt Hans eindelijk de echte reden waarom hij bij zijn oma woont.

Het zou alles te maken hebben met de scheiding van zijn ouders toen Hans zes jaar oud was. Zijn vader en moeder zijn niet vriendschappelijk uit elkaar gegaan, en naar verluidt zou hij niet willen kiezen tussen hen. Bij zijn oma wonen bleek toen een goede oplossing. In het NRC zegt hij het volgende: “Mensen zeggen dat ik een oude ziel heb. Dat klopt ook wel. Zo leuk was het allemaal niet, ik heb snel volwassen moeten worden.”

Toen hij vorig jaar werd uitgeroepen tot winnaar van Heel Holland Bakt was zijn vader erbij. Hij was, net als veel vrienden en familie van de andere deelnemers, bij de grote finale. Zijn moeder was er niet.

Privé

Verdere details over zijn persoonlijke leven geeft Hans niet graag. Toen Privé in november 2017 Hans vragen ging stellen over Hans aan familieleden hielden ook zij hun mond. Het enige wat iemand wilde zeggen was: “Hij woont hij al jaren bij zijn oma. Waarom? Dat is een privézaak. De hele familie weet waarom, maar daar wordt niet over gesproken. Zijn ouders hebben met bijna niemand in de familie meer contact”

Tags

HANS SPITSBAARDHEEL HOLLAND BAKTOMAOUDERSPRIVESCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck