Happy Days-cast haalt geld op voor campagne Joe Biden

Door: DitjesDatjes
20-10-2020

In de tijd dat Joe Biden net begon als senator van de Amerikaanse staat Delaware speelden onder meer Henry Winkler en Ron Howard de hoofdrollen in de sitcom Happy Days. Bijna vijftig jaar later staan de acteurs klaar voor de Democratische presidentskandidaat om hem te helpen in zijn campagne, meldt The Hollywood Reporter.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Samen met de rest van de cast, de schrijver en een paar special guests willen Winkler (Fonzie) en Howard (Richie Cunningham) geld ophalen voor de democratische partij van Wisconsin, de staat waar de iconische serie van 1974 tot en met 1984 zich afspeelde.

“We weten allemaal dat de weg naar het Witte Huis via de Badger State (Wisconsin) gaat en met de cast van Happy Days die ons helpt om geld op te halen geloven we nog meer in een overwinning op 3 november”, laat Ben Wikler, voorzitter van de democratische partij van Wisconsin weten in een verklaring.

Winkler en Howard zullen samen met onder anderen hun oud-collega’s Don Most (Ralph Malph), Anson Williams (Potsie Weber) en Marion Ross (Marion Cunningham) voor een minimale donatie van 1 dollar beschikbaar zijn voor een praatje of een foto.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD