Hardnekkig virus velt familie Hazes

Hele familie Hazes besmet|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg is verpleegster in haar eigen huis. Het begon bij zoontje Dré, die vermoedelijk het virus opliep op school. Nu is ook vader André Hazes geveld door het virus: hij ligt dan ook uit te rusten bij Monique op de bank.

Monique deelde gisteren in Instagram Stories een foto van haar zoontje die aan het spelen is. Maar al snel viel het volgers op dat Monique voor nog iemand zorgt. Op de achtergrond was te zien dat André Hazes op de bank ligt.

André in de watten gelegd door Monique

In een bericht op Instagram legt Monique de situatie uit. Kleine Dré is na anderhalve week ziek te zijn geweest, vandaag weer naar school gegaan. ,,Wat een hardnekkig rot virus is dit”, schrijft ze. ,,André heeft zijn papa en ook oma aangestoken.”

En dat verklaart natuurlijk waarom André te zien was op de foto in haar Stories. Blijkbaar heeft de zanger ervoor gekozen om in plaats van bij zijn moeder, bij Monique uit te rusten en zich door haar in de watten te leggen.

Fans maken zich zorgen

Fans maakten zich afgelopen weekend al zorgen toen er foto’s van André opdoken. Hij werd gespot bij het concert Holland Zingt Hazes, waar hij met een fan op de foto ging. Op Twitter waren geschrokken en verbaasde reacties te lezen. Fans herkenden de zanger nauwelijks vanwege zijn ‘vermagerde’ uiterlijk.

Tags

ANDRÉ HAZESDRE HAZESHAZESHOLLAND ZINGT HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck