Harrie Jekkers speelt eenmalig op Ibiza

Door: DitjesDatjes
11-07-2019

IBIZA – Cabaretier Harrie Jekkers, die al twintig jaar op Ibiza woont, gaat daar nu eenmalig op de planken staan. Hij gaat zijn solovoorstelling Achter de duinen voor de Nederlanders op het eiland geven.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik speel Achter de duinen uitsluitend in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag en nergens anders in Nederland. Maar dat kan natuurlijk wél een keer in het buitenland. Daarom heb ik besloten om de voorstelling hier op Ibiza te laten zien aan Nederlanders die wonen op het eiland”, schrijft Jekkers in een verklaring over zijn voorstelling op 16 augustus in het Palacio de Congresos op het Spaanse eiland.

Jekkers zegt al twintig jaar de droom te hebben om voor de Nederlanders op ‘zijn’ eiland te spelen. “Dat ze eens een keer iets anders te doen hebben dan die dj’s, spiritualisme en met zijn allen chillen aan het strand. Gewoon een reguliere voorstelling, dat leek me leuk’’.

Jeugd

In Achter de duinen vertelt de 67-jarige Jekkers middels liedjes en conferences over zijn Haagse jeugd. Maar ook zijn woonplaats Ibiza komt uitgebreid aan bod. ‘’Ik ben op een gegeven moment gevlucht uit Den Haag en terechtgekomen op deze prachtige plek. Ik heb hier een mooi huis kunnen kopen en als ik om me heen kijk denk ik altijd: in mijn liedjes kan ik wonen.’’

Vanaf oktober speelt Jekkers zijn voorstelling weer een jaar lang exclusief in de Koninklijke Schouwburg.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD