Harrold heeft nieuwe vriendin en is stapelverliefd!

Door: Tanja Brouwer
12-11-2018

Op televisie was gisteravond te zien dat Harrold bijna in huilen uitbarstte, toen boerin Steffi vertelde niet verliefd op hem te zijn. Zijn rivaal Roel had het hart van de hengstenfokster gewonnen. Maar de goedlachse Harrold is niet lang bij de pakken gaan neerzitten, en heeft toch nog liefdesgeluk gevonden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geheim

Op Radio 2 vertelt Harrold dat hij zijn huidige vriendin ontmoette bij een truckfestival in een feesttent. Later spraken ze af op een terrasje, zodat ze elkaar wat beter leerden kennen. ,,,Ik had haar meteen wel wat te vertellen.” Lastig was wel dat Harrold zijn nieuwe relatie geheim moest houden, want kijkers mochten natuurlijk niet weten dat Steffi hem niet gekozen had. ,,Ze heeft er met verve aan meegewerkt om dit onder de pet te houden”, vertelt Harrold over zijn nieuwe vriendin. Toch ging het bijna fout. ,,Ken ik jou niet ergens van vroegen ze daar, toen heb ik haar maar voorgesteld als mijn zus’’.

Chinees

Gelukkig zaten er ook nog voordelen aan de stiekeme afspraken: ,,Uit eten lag toen wat minder voor de hand dan chinees halen, en als je samen thuis eet, leer je elkaar toch wat sneller beter kennen.’’

Meer DenD