Harry en Meghan blijven stil op eerste verjaardag Archie

Door: Tanja Brouwer
06-05-2020

Het is een feestelijke dag voor prins Harry en zijn vrouw Meghan: hun zoontje Archie wordt één jaar oud! Helaas kunnen zijn opa Charles en overgrootoma koningin Elizabeth het niet meevieren en ze kunnen zelfs geen cadeautje op de stoep achterlaten of zwaaien voor het raam. Archie zit namelijk duizenden kilometers verderop. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Drie keer verhuisd


Harry en Meghan zijn ‘verlost’ van alle koninklijke verplichtingen en wonen sinds kort in Malibu. Archie, die geen officiële titels heeft, is geboren op 6 mei 2019 in het Portland-ziekenhuis in Londen. Daar bleef het jongetje niet lang, want in het afgelopen jaar heeft hij onder meer in Engeland, Canada en nu Amerika gewoond. Hoewel Archie zijn Britse familie moet missen, zal hij wel opgroeien met de liefde van zijn oma Doria. Meghan is opgegroeid in LA, wat vlakbij Malibu ligt, en haar moeder woont daar nog steeds.

Het afgelopen jaar hebben Britten maar weinig kunnen zien van het jongetje. Er waren fotoshoots bij zijn geboorte en doop, maar pas in september was Archie te bewonderen toen Meghan en Harry hem meenamen naar een ontmoeting met Desmond Tutu. De kans is groot dat Archie ook de rest van zijn jeugd in anonimiteit opgroeit, want een van de redenen dat Harry en Meghan naar Amerika verhuisden is dat ze een ‘normaler’ leven willen leiden buiten de spotlights. Zelfs op de eerste verjaardag van hun zoontje lijken Harry en Meghan ervoor te kiezen om niet met de media te praten. 

Meer DenD