Harry en Meghan: ‘Haatcampagne royals dwarsboomt ons’

Haatcampagne royals dwarsboomt Harry en Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Harry en Meghan Markle zijn er sterk van overtuigd dat het de schuld is van de koninklijke familie dat meerdere grote samenwerkingen mislukt zijn. ,,Ze zijn ervan overtuigd dat er een vendetta tegen hun is gevoerd.”

Bronnen dichtbij Harry en Meghan onthullen aan Express dat het stel het mislukken van deals met onder andere Spotify niet bij zichzelf zoekt. ,,Er zijn gesprekken gevoerd met grote merken die tot niets hebben geleid, maar wel hadden moeten gebeuren. Die merken zijn vervolgens een samenwerking aangegaan met andere leden van de koninklijke familie”, vertelt een bron.

‘Zeer verdacht’

Harry en Meghan denken dat de koninklijke familie daarachter zit. Dat heeft te maken met een eerdere samenwerking met Dior, die uiteindelijk ook mislukte. Niet veel later bleek dat Meghan de kans op een lucratieve deal met Dior had verloren aan Meg Bellamy, die in het zesde seizoen van The Crown Kate Middleton speelt.

,,Zowel Harry als Meghan droegen vaak Dior en waren op een gegeven moment grote fans van het merk”, aldus de bron. ,,Harry droeg een Dior-pak tijdens de kroning en de Sussexes begonnen hun partnerschap met het modehuis op te bouwen. Toen verschoof de focus naar Camilla en andere leden van de familie. Om zout aan de wonden toe te voegen, werd de actrice die Kate Middleton speelt aangekondigd als het nieuwe gezicht van het merk. Het was volgens Harry en Meghan allemaal een zeer verdachte timing.”

Contact met familie

Harry en Meghan zijn zo wanhopig, dat Harry volgens de bron weer contact probeert te leggen met zijn familie. ,,Maar het lijkt nergens heen te gaan. Het lijkt erop dat hij die bruggen echt heeft verbrand”, vertelt de bron. Ondertussen sleept het stel ook geen nieuwe deals meer binnen. ,,Ze zitten echt in de problemen.”

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck