Harry en Meghan in huwelijkscrisis: ‘Slapen apart van elkaar’

Crisis in huwelijk Harry en Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Insiders zijn uit de school geklapt over het huwelijk van Harry en Meghan. Jarenlang waren ze onafscheidelijk, maar inmiddels is er een hoop veranderd. De afgelopen tijd zouden ze dan ook vaak apart van elkaar slapen. ,,Er zijn nachten dat Harry in het gastenverblijf slaapt, zodat ze beiden even kunnen afkoelen.”

Hoewel de twee nog maar een aantal jaren zijn getrouwd, worden de scheurtjes in hun huwelijk steeds meer zichtbaar. In de afgelopen vier jaar hebben ze een hoop meegemaakt: van verhuizing naar Amerika tot het beruchte Oprah-interview.

Harry vlucht steeds naar gastenverblijf

Het zou een stressvolle tijd geweest zijn voor zowel Harry als Meghan. ,,Ze maken ruzie om de meest onnozele dingen”, aldus een insider in Life & Style. Daarnaast is het stel erachter gekomen dat ze toch wel enorm van elkaar verschillen. ,,Meghan kan behoorlijk veeleisend zijn, terwijl Harry juist heel relaxed is. Dat botst enorm.”

De ruzies zouden zelfs zo heftig zijn, dat er wordt gesproken van een huwelijkscrisis. Op die momenten vlucht Harry naar het gastenverblijf. ,,Er zijn nachten dat Harry in het gastenverblijf slaapt, zodat ze beiden even kunnen afkoelen.”

‘Meghan vindt het fijn als Harry er niet is’

Volgens de insider is Harry nog amper thuis en verdwijnt hij vaak dagen achter elkaar. Dat is iets waar het stel dan juist weer géén ruzie over maakt, want Meghan zou het juist fijn vinden om soms zonder Harry te zijn. ,,Zij is zeer onafhankelijk, dus eerlijk gezegd vindt ze het wel lekker als hij er even niet is. Ze hebben beiden ruimte nodig.”

En nu de coronamaatregelen weer zijn verdwenen, denkt de insider dat Harry nog vaker weg gaat zijn. ,,Hij gaat zeker geheime tripjes maken om zijn vrienden en familie te zien”, aldus de insider.

Heeft de ‘alles of niets’ vakantie niet geholpen?

Omdat ze elkaar amper zien, zijn ze onlangs dan ook met zijn tweeën op vakantie geweest. Oprah Winfrey besloot de sleutels te geven van haar enorme ranch in Colorado zodat het stel wat tijd samen door kon brengen.

,,Het is een beetje cliché, maar een reis naar de ranch om dingen uit te zoeken klinkt echt als een make-or-break-situatie voor Meghan en Harry”, zei een bron eerder in Women’s Day. Zou die vakantie dan toch niet hebben geholpen om het koppel weer dichter bij elkaar te brengen?

Tags

HARRYHUWELIJKSCRISISMEGHANMEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie