Harry en Meghan ‘kopen villa Mel Gibson’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jessie Baltus

Prins Harry en Meghan Markle zouden een onderkomen hebben gevonden in het zonnige Malibu, schrijft De Telegraaf. Het betreft de voormalige villa van acteur Mel Gibson en zou 12 miljoen pond kosten.

‘Groot nieuws’

Makelaar Andrea Pilot zou deze week volgens De Telegraaf op Instagram hebben geplaatst: ‘Groot nieuws prins Harry en Meghan kopen het huis van Mel Gibson’. Ze zou het direct daarna hebben verwijderd, maar de krant schrijft dat het wel lijkt alsof de koop is doorgegaan.

Geheimhouding

Het is een insider die vertelt dat de hertog en hertogin van Sussex het huis hebben gekocht. „Er zijn geheimhoudingsovereenkomsten getekend. Maar je bent erg warm”, zegt een bron tegen The Sun. „Het is fantastisch mooi, dus misschien hebben ze daar een kijkje genomen en wilden ze het hebben. Het is heel privé. Er is niets vergelijkbaars op de markt,” voegt de insider toe.

Zwembaden

Ook zou het huis uitzicht hebben op de Stille Oceaan, met vijf hectare grond, twee zwembaden, een fitnessruimte, een lidmaatschap van een strandclub en een ‘uitzonderlijke’ keuken, schrijft De Telegraaf.

Tags

HUISMEGHAN MARKLEMEL GIBSONPRINS HARRYVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck