Harry en Meghan krijgen een real life soap

Meghan en Harry
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Goed nieuws voor fans van de Sussexes: binnenkort zal hun hele leven te zien zijn op Netflix. Het paar heeft met Netflix afgesproken om hun leven te verfilmen in een realityserie.

123 miljoen

Eerder werd bekend dat Harry en Meghan een deal met Netflix gemaakt hebben voor een mager bedrag van 123 miljoen euro. Eerst werd gedacht dat de twee alleen achter de schermen actief zouden zijn. Nu blijkt dat Netflix hiermee geen genoegen neemt en ook wil dat de twee op beeld te zien zijn. En hoe, want zij hebben akkoord gegeven om hun gehele leven te laten volgen.

‘De echte Meghan’

Bronnen bevestigen aan The Sun dat Meghan wil dat de wereld ‘de echte Meghan’ kan zien. Ze voegde eraan toe: ,,Het zal smaakvol zijn. Ze willen mensen een kijkje in hun leven geven.”

Harry en Meghan zullen drie maanden worden gevolgd. Het is nog niet bekend of zij camera’s binnenshuis zullen toestaan. Hierop zegt de bron:

,,Veel van de docuseries zullen meer over hun filantropie gaan dan over wat ze achter gesloten deuren doen.” Wel heeft de bron goed nieuws voor mensen die niet kunnen wachten om hun levensstijl met eigen ogen te kunnen bekijken: ,,Maar het zal nog steeds een fascinerend inzicht zijn en Meghan hoopt dat kijkers de echte haar te zien krijgen.”

LEES OOK:

Meghan en Harry genieten van zingende Archie ‘Zo trots’

Inbreuk op privacy

Opvallend is dat Prins Harry en Meghan naar de Verenigde Staten verhuisden omdat zij de media willen ontvluchten. Zij namen begin dit jaar afstand van hun koninklijke titels en maakte deze stap richting Montecito.

Ook Ingrid Steward, redactrice van Majesty Magazine uit haar kritiek op deze keuze: ,,Er werd ons verteld dat ze naar Californië waren gegaan voor meer privacy, dus het lijkt allemaal nogal hypocriet.”

Ook Netflix reageert op de geruchten: ,,Het paar heeft al verschillende projecten in ontwikkeling, waaronder een innovatieve natuurdocumentaireserie en een animatieserie die inspirerende vrouwen viert. Netflix wil nog niets zeggen over de vermeende realityserie: ,,Maar we maken op dit moment niets van de programmering bekend.”

Tags

Harry en Meghanmeghan markleNetflixPrins Harryrealityserie

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie