Harry en Meghan kunnen nieuw huis betrekken

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het lijkt erop dat prins Harry en zijn vrouw Meghan eindelijk naar hun nieuwe appartement op Kensington Palace kunnen verhuizen. Volgens de Daily Mail zijn de renovatiewerkzaamheden zo goed als klaar.

Buren

Het 21 kamers tellende optrekje, ook wel bekend als Appartement 1 aan de westzijde van het paleis, werd het afgelopen jaar voor zo’n 1,4 miljoen pond onder handen genomen. Onder meer het dak en de ramen werden deels vervangen. De steigers rondom het gebouw zijn nu verdwenen.

Wanneer Harry en Meghan hun nieuwe appartement betrekken worden ze directe buren van prins William en zijn vrouw Kate. De twee flats hebben zelfs aangrenzende deuren, wat betekent dat de broers en hun echtgenotes elkaar kunnen bezoeken zonder naar buiten te stappen. William en Catherine wonen in Apartment 1A.

Meghan trok na haar verloving met Harry in bij haar aanstaande echtgenoot in Nottingham Cottage, aan de noordkant van het eigenlijke paleis. Kensington Palace en het terrein daarvan herbergt ook nog een reeks andere Britse royals. Zo hebben prinses Eugenie en haar verloofde Jack Brooksbank zich er recent gevestigd.

 

 

Tags

HARRYMEGHANPALEISSAMENWONEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck