Harry en Meghan ‘verhuisd naar Los Angeles’

Harry en Meghan
Door: Jessie Baltus
29-03-2020

Amerikaanse media staan er vol mee: Harry en Meghan zouden al verhuisd zijn naar Los Angeles. Naar verluidt wonen ze nu met zoontje Archie in een villa nabij Beverly Hills.

Tekst gaat verder onder advertentie

Grenzen dicht

De reden voor de verhuizing zou zijn dat ze zo dichter bij Meghan’s moeder Doria Ragland wonen schrijft De Telegraaf. Een bron meldt aan Page Six: „Deze verhuizing stond al een tijdje op de agenda. Canada was een prima tussenoplossing maar dat was niet de plek waar ze wilden blijven. In Los Angeles hebben ze een breder netwerk, zowel privé als zakelijk. Daarbij is Meghan er opgegroeid en wilde ze graag naar huis.” De Telegraaf schrijft dat de grens tussen Canada en de Verenigde Staten dicht zou gaan en daarom was dit het moment om nog snel de overstap te maken vanuit Vancouver naar Los Angeles.

Donald Trump

De bron vertelt verder aan Page Six: „Ze hebben online naar huizen gezocht en starten binnenkort met sollicitaties voor hun beveiligingsteam. Meghan wil graag vanuit huis kunnen werken en wil ook hun vrienden thuis kunnen ontvangen.” Aangezien Los Angeles Meghan’s thuis was, werd er al vaker gesproken over dat Harry en Meghan daarheen wilden gaan. Meghan heeft dit uitgesteld volgens De Telegraaf, omdat ze daar niet zou willen wonen zolang Donald Trump president is.

1 april

Vanaf 1 april stoppen Harry en Meghan officieel als senior leden van het Britse koningshuis. Zij doen dan afstand van de titels ‘zijne’ en ‘hare koninklijke hoogheid’.

Meer DenD