Harry en Meghan NIET aanwezig bij kerstdienst ter nagedachtenis aan Elizabeth?

Kerstdienst royals zonder harry en Meghan?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De koninklijke kerstdienst die morgen plaatsvindt in Westminster Abbey in Londen wordt opgedragen aan de dit jaar overleden Queen Elizabeth. Dat William en Kate aanwezig zullen zijn is duidelijk. Maar hoe zit het met Harry en Meghan?

Tijdens de dienst, genaamd ‘Together at Christmas’, wordt niet alleen stilgestaan bij het overlijden van de Queen, maar ook bij haar normen en waarden. Volgens het paleis gaat het om plicht, empathie, vriendelijkheid, mededogen, geloof, dienstbaarheid en steun voor anderen.

Harry en Meghan niet aanwezig?

De dienst vindt morgen plaats en er zullen verschillende leden van de koninklijke familie aanwezig zijn. Zo zullen koning Charles en koningin-gemalin Camilla aanwezig zijn, net als prins William en Kate Middleton. Wel is het nog maar de vraag of prins Harry en Meghan Markle aanwezig zullen zijn.

Waar William en Kate speciale taken zullen hebben tijdens de dienst, wordt er gezwegen over de aanwezigheid van Harry en Meghan. Ook verschijnt morgen het tweede deel van de Netflix-documentaire, waar vermoedelijk meer wordt gesproken over de band tussen Harry en zijn familie. En dat gaat ongetwijfeld voor ophef in de koninklijke familie zorgen.

Wél kerstcadeaus

Wel zouden Harry en Meghan en William en Kate kerstcadeaus aan elkaar uitwisselen. ,,Geloof het of niet, ze wisselen dit jaar wel kerstcadeaus uit”, schrijft expert Roya Nikkhah in de Sunday Times. ,,William en Kate willen Archie en Lilibet geen cadeau onder de boom ontnemen. Ook Harry en Meghan hebben geschenken gekocht voor George, Charlotte en Louis. Er zullen alleen geen geschenken worden uitgewisseld tussen de volwassenen.”

Tags

HARRY MEGHANMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie