Harry en Meghan niet met kerst naar Engeland: ‘Triest voor Archie en Lilibet’

Harry en Megan hebben geen zin in gedoe en skippen de kerst in Engeland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Harry en Meghan Markle zouden niet van plan zijn om met de feestdagen naar Engeland te gaan. En dat betekent dat ook kinderen Archie en Lilibet geen kerst zullen vieren met de rest van de familie.

De relatie van Harry en Meghan met de koninklijke familie staat nog altijd op springen en daarom zouden de twee besloten hebben om met kerst in Amerika te blijven. ,,Hun beslissing om kerstmis niet samen door te brengen is een weerspiegeling van de gespannen relatie”, vertelt relatie-expert Louella Alderson in gesprek met Mirror.

‘Charles teleurgesteld’

Hoewel kerstmis de tijd is om als familie samen te komen, is het volgens Louella wel een goede beslissing van Harry en Meghan om weg te blijven. ,,Koning Charles voelt zich waarschijnlijk teleurgesteld en gekwetst door het besluit van zijn zoon om afstand te nemen, maar zo lang ze geen open en eerlijk gesprek met elkaar kunnen voeren en aan een verzoening werken, is het misschien het beste voor iedereen om afstand van elkaar te houden.”

‘Triest voor Archie en Lilibet’

Dat geldt echter niet voor kinderen Archie en Lilibet, die hun familie in Engeland nauwelijks zien. ,,Wanneer Harry en Meghan de feestdagen in Amerika doorbrengen, betekent dit dat hun twee kinderen, Archie en Lilibet, gescheiden zijn van de rest van de familie”, vervolgt de relatie-expert. ,,Maar hoewel dat misschien triest is voor Archie en Lilibet om hun familie tijdens de vakantie te moeten missen, is het voor hen het belangrijkste om omringd te zijn door liefde en positiviteit.”

Reünie

Wanneer het gezin wel zou besluiten om de feestdagen in Engeland te gaan vieren, is het volgens Louella mogelijk dat de relatie tussen Harry en zijn familie juist slechter wordt. ,,Het haasten van een reünie kan het tegenovergestelde effect hebben van wat de bedoeling was: het kan de relatie nog verder beschadigen.”

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck