Realityshow Harry en Meghan van de baan

Harry en Meghan|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Fans van Harry en Meghan komen van een koude kermis thuis: er komt geen realityserie van de Sussexes. Dit werd gister bekend gemaakt door de Britse tabloid The Sun. Prins Harry en Meghan ontkennen hun deelname aan een realityshow.

Netflix deal

Eerder werd bekend dat Harry en Meghan een Netflix-deal getekend hadden voor maar liefst 112 miljoen pond. Een enorm bedrag voor het stel, die alleen achter de schermen actief zouden zijn. Dit werd ontkend door een bron, die zei tegen The Sun dat Meghan en Harry wel degelijk voor de camera’s zouden verschijnen: in hun eigen realityserie.

De bron bevestigde het nieuws en vertelde dat Meghan wilde dat de wereld ‘de echte Meghan’ kan zijn: ,,Het zal smaakvol zijn. Ze willen mensen een kijkje in hun leven geven.”

LEES OOK:

Donald Trump haalt keihard uit naar Meghan Markle

Achter de schermen

Deze geruchten kloppen dus niet. Een woordvoerder van het stel heeft aan Deadline laten weten dat de hertog en hertogin niet deelnemen aan een realityshow. Netflix wilde de serie ook niet bevestigen. Wat wel bevestigd is is dat het paar bezig is met het ontwikkelen van een natuurdocumentaireserie en een animatieserie over ‘inspirerende vrouwen’.

Tags

MEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLENETFLIXPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck