Realityshow Harry en Meghan van de baan

Harry en Meghan
Door: Eva Steins
29-09-2020

Fans van Harry en Meghan komen van een koude kermis thuis: er komt geen realityserie van de Sussexes. Dit werd gister bekend gemaakt door de Britse tabloid The Sun. Prins Harry en Meghan ontkennen hun deelname aan een realityshow.

Netflix deal

Eerder werd bekend dat Harry en Meghan een Netflix-deal getekend hadden voor maar liefst 112 miljoen pond. Een enorm bedrag voor het stel, die alleen achter de schermen actief zouden zijn. Dit werd ontkend door een bron, die zei tegen The Sun dat Meghan en Harry wel degelijk voor de camera’s zouden verschijnen: in hun eigen realityserie.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De bron bevestigde het nieuws en vertelde dat Meghan wilde dat de wereld ‘de echte Meghan’ kan zijn: ,,Het zal smaakvol zijn. Ze willen mensen een kijkje in hun leven geven.”

LEES OOK:

Donald Trump haalt keihard uit naar Meghan Markle

Achter de schermen

Deze geruchten kloppen dus niet. Een woordvoerder van het stel heeft aan Deadline laten weten dat de hertog en hertogin niet deelnemen aan een realityshow. Netflix wilde de serie ook niet bevestigen. Wat wel bevestigd is is dat het paar bezig is met het ontwikkelen van een natuurdocumentaireserie en een animatieserie over ‘inspirerende vrouwen’.

Meer DenD