Harry en Meghan openen aanval op William en Kate

Harry en Meghan openen aanval op Kate en William
Door: Charlotte Wijnen
02-12-2022

Prins Harry en Meghan Markle hebben via Netflix de eerste beelden van hun langverwachte documentaire gedeeld. En pak de popcorn er maar bij, want ze openen direct de aanval op prins William en Kate Middleton!

De eerste beelden van de documentaire van Harry en Meghan kwamen gisteren online. Koninklijke bronnen beweren nu aan The Sun dat het paar er bewust voor heeft gekozen om de beelden op die dag vrij te geven. Waarom? ,,Ze willen het bezoek van William en Kate aan de VS verpesten”, aldus een bron.

In de aanval

Hoewel de trailer maar 60 seconden duurt, lijkt het erop dat Harry en Meghan de aanval openen op William en Kate. Zo zegt Harry dreigend: ,,Niemand ziet wat er achter gesloten deuren gebeurt.” Vervolgens wordt er een foto van William, Kate, Camilla en een zwangere Meghan laten zien. Ook zegt hij dat hij zijn gezin moest beschermen.

Het veroorzaakt speculaties dat de Netflix-serie nieuwe beweringen zal bevatten over het uiteenvallen van de relatie tussen Meghan en de familie. Op dat moment was ze in verwachting van hun eerste kind Archie.

‘Sluipende blik’

William en Kate zijn op dit moment in Boston en proberen de ophef rond de trailer zoveel mogelijk te negeren. Toch dacht een toeschouwer te zien dat het Kate dwarszit. ,,Beiden waren aan het glimlachen, maar je kon zien dat Kate ook een sluipende blik had”, vertelt de toeschouwer in The Sun.

Ingrid Seward, hoofdredacteur van het tijdschrift Majesty, noemt het een ‘hinderlaag’ van Harry en Meghan. ,,De trailer online zetten terwijl William en Kate in Boston zijn, lijkt op een hinderlaag van Harry en Meghan. Ze zijn best goed in dat soort dingen en timing is alles.”

Meer DenD