Harry en Meghan uitgejouwd op vakantie in Canada

Harry en Meghan uitgekotst in Canada
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Harry en Meghan Markle zijn momenteel op vakantie in Canada, maar krijgen daar geen warm welkom. Ze worden uitgejouwd door de Canadezen…

Harry en Meghan hebben dit jaar Valentijnsdag op een bijzondere wijze gevierd. Ze reisden naar Canada om de ‘One Year to Go‘-viering van de Invictus Games Vancouver Whistler 2025 bij te wonen. Harry en Meghan trokken de aandacht van veel mensen die in de buurt aan het skiën waren, maar niet iedereen was blij om het stel te zien.

Uitgejouwd

Op beelden, die rondgaan op X, is te zien dat Harry en Meghan niet kunnen rekenen op een warm welkom. ,,Ze werden uitgejouwd!”, luidt het op X. ,,Niet genoeg uitgejouwd!”, vindt iemand. Een ander is het daarmee eens. ,,Had luider moeten zijn, zodat ze het zelf konden horen.”

Invictus Games

De Invictus Games Vancouver Whistler 2025 markeert de zevende Invictus Games, die in 2014 door Prins Harry werden opgericht na zijn inzet in Afghanistan. Aan het evenement, dat volgend jaar plaatsvindt, zullen meer dan 500 mensen meedoen uit 23 landen en zal plaatsvinden van 8 tot 16 februari 2025.

Het zullen de eerste Invictus Games zijn die wintersporten aanbieden, waaronder alpineskiën, langlaufen, skeleton- en rolstoelcurling, maar zoals voorheen ook indoorroeien, zitvolleybal, zwemmen, rolstoelrugby en rolstoelbasketbal.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck