‘Harry en Meghan uitgenodigd voor kroning Charles’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Ondanks alle kritiek op het Britse koningshuis zijn Harry en Meghan wel uitgenodigd voor de kroning van koning Charles. Dit laat Britse krant The Telegraph weten. In de docu-serie van Harry & Meghan onthullen de twee in de laatste drie delen hoe zij hun koninklijke titels neerlegden en welke problemen dit veroorzaakte.

,,Angstaanjagend” vindt Harry zijn oudere broer William, als hij tegen hem schreeuwt tijdens een bijeenkomst over het neerleggen van zijn titel. Het communicatieteam van William heeft bewust verhalen over zijn broertje en Meghan gelekt, vindt Harry.

Belofte

Harry vindt het ,,hartverscheurend”. Hij en William zouden een belofte hebben gemaakt dat nooit te doen bij elkaar. Buckingham Palace heeft nog niet op de beschuldigingen uit de Netflix-docu gereageerd.

Op 6 mei wordt Koning Charles gekroond samen met koningin-gemalin Camilla in Westminster Abbey. Dit is dezelfde locatie waar de uitvaartdienst van koningin Elizabeth plaatsvond. De kroning wordt geleid door aartsbisschop van Canterbury.

Tags

HARRY EN MEGHANKRONINGMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck