Harry en Meghan verbreken nóg een koninklijke traditie

Prins Harry
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Maar één keer eerder heeft prins Harry de kerstdis met zijn familie overgeslagen. Toen was hij op geheime missie in Afghanistan. Komende Kerstmis wordt de tweede keer dat hij zijn oma Elizabeth laat zitten, want hij, zijn vrouw Meghan en hun zoontje Archie hebben andere plannen.

Leeftijd

De keuze van prins Harry is bijzonder. Niet alleen is het traditie dat de koninklijke familieleden bijeen komen in Sandringham om Kerstmis te vieren, ook wordt prins Philip volgend jaar 99 jaar oud en kwakkelt hij al een tijd met zijn gezond. Zijn vrouw, koningin Elizabeth, wordt er ook niet jonger op.

Waar het koppel, dat de laatste tijd flink onder vuur ligt, dan kerst doorbrengt is nog niet bekend. Men gaat ervan uit dat ze tot en met december in Amerika zitten. Het koppel wil in Los Angeles een huis kopen waar ze af en toe kunnen verblijven. Meghan vindt het belangrijk dat zoontje Archie iets meekrijgt van zijn Amerikaanse roots en daarnaast woont de moeder van Meghan, Doria, daar in de buurt. Het verhaal gaat dan ook dat het koppel daar aanschuift aan het kerstdiner.

Eerder dit jaar sloegen Harry en Meghan ook al familiebijeenkomsten over. Zo gingen ze niet naar het Balmoral kasteel toen de Koningin daar vakantie vierde.

Tags

ELIZABETHHARRYKASTEELKERSTMISKONINGINKONINGSHUISMEGHAN MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie