Harry en Meghan vluchten naar privé-eiland

Kopen Harry en Meghan een privé eiland?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nu Frogmore Cottage niet langer een reismogelijkheid is, richten Harry en Meghan hun pijlen ergens anders op. Naar verluidt overweegt het stel een nieuwe reisbestemming: een geheel eigen privé-eiland.

Frogmore Cottage staat in Windsor en is onderdeel van het landgoed van koning Charles. Het was de eerste woning van Harry en Meghan. Toen het stel twee jaar later naar Californië verhuisde, hielden Harry en Meghan de cottage aan als hun officiële Britse verblijf. Maar omdat het paar tegenwoordig zelden in het Verenigd Koninkrijk is, zou Charles de woning aan zijn jongere broer prins Andrew willen geven.

Privé-eiland

Harry en Meghan zouden ‘oké’ zijn geweest met dit besluit. Toch zijn ze wel direct op zoek gegaan naar een nieuwe reisbestemming. Volgens een bron heeft Harry zijn zinnen gezet op een privé-eiland. ,,Harry houdt van het idee om in een natuurlijke en milieuvriendelijke omgeving te leven. Hij doet er alles aan om de privé-eilandroute te volgen”, vertelt de bron in tijdschrift Heat.

Voorproefje

Harry en Meghan kregen een voorproefje van het eilandleven toen ze in 2018 tijdens een koninklijke tour het eiland Kaibu Island bezochten, een privé-eiland voor de kust van Fiji. Ze verbleven op het Vatuvara-resort, een op zonne-energie werkend resort dat voedsel vers van de boerderijen serveert en alleen toegankelijk is met een privévliegtuig.

Verhuizen

Volgens de bron zijn Harry en Meghan niet alleen op zoek zijn naar een vakantiebestemming, maar ook naar een andere woonplek. ,,De situatie wordt snel ongemakkelijk tot op het punt van onhoudbaar”, aldus de bron. ,,Er zijn gesprekken om de basis in LA te behouden en naar iets nieuws te gaan, zoals Canada, Zuid-Afrika of een van de andere landen waar ze meer populariteit en publieke sympathie hebben.”

Tags

HARRY EN MEGHANMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck