Harry en Meghan werken aan relatie: ‘Nieuwe vrienden en date nights’

Harry en Meghan werken aan relatie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na het verliezen van zakelijke deals en de hardnekkige geruchten over een scheiding, werken prins Harry en Meghan Markle aan hun relatie. Volgens Britse media heeft het stel nieuwe vrienden gemaakt en organiseren de twee ‘date nights’.

Prins Harry en Meghan Markle hebben zich naar verluidt gefocust op het plannen van meer date-avonden om ‘de druk weg te nemen’. ,,Ze willen genieten van meer date-avonden, alleen met z’n tweeën”, vertelt een bron aan tijdschrift Closer. Ook hebben de twee de afgelopen tijd nieuwe vrienden gemaakt. ,,Ze willen hun sociale kring in Santa Barbara gaan uitbreiden.”

‘Huwelijkscrisis’

De afgelopen tijd gaan er hardnekkige geruchten rond dat Harry en Meghan gaan scheiden. De twee vierden onlangs nog hun vijfde huwelijksjubileum, maar zouden al langere tijd in een huwelijkscrisis zitten. In Santa Barbara gaat het als een lopend vuurtje rond, zo vertelde auteur Petronella Wyatt al eerder aan Britse media. ,,Vrienden van mij die bij hen in Santa Barbara in de buurt wonen komen Meghan tegenwoordig altijd alleen tegen op feestjes.”

‘Meghan wordt moe van Harry’

Tom Bower schreef zelfs dat Meghan behoorlijk moe begint te worden van Harry. Volgens hem zouden de zakelijke mislukkingen een grote impact hebben op het huwelijk en zou Harry al weten waar hij gaat wonen als hij zou scheiden van Meghan.

‘Geloof de media niet’

Door de scheidingsgeruchten, die ook in hun woonplaats blijven rondgaan, zouden Harry en Meghan er alles aan doen om aan de buitenwereld te laten zien dat ze wél gelukkig met elkaar zijn. Karl Larsen, die naar eigen zeggen een vriend is van het koppel, maakte onlangs nog een stralende foto van de twee. ,,Geloof de media alsjeblieft niet. Ze zijn erg verliefd en zijn gelukkig samen”, schreef hij op Instagram bij de foto van Harry en Meghan.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck