‘Harry en Meghan werkten nauw samen met auteurs biografie’

Door: DitjesDatjes
28-07-2020

Prins Harry en echtgenote Meghan hebben nauw samengewerkt met de twee journalisten die een biografie over hen hebben geschreven. Dat zegt Roya Nikkhah, de koningshuisverslaggever van The Sunday Times tegen televisiezender CBS. “De officiële lijn van de Sussexes is dat Harry en Meghan niet hebben meegewerkt aan het boek, maar ik heb begrepen dat ze echt nauw met de auteurs hebben samengewerkt en gezorgd dat ze toegang kregen tot hun vrienden”, aldus Nikkhah.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Haar krant heeft met voorpublicaties uit de in augustus verschijnende biografie Finding Freedom al voor de nodige opwinding gezorgd onder volgers van het Britse koningshuis, waarbij ‘onthullingen’ over de animositeit tussen bijvoorbeeld Harry en oudere broer William ook in andere media veel aandacht kregen.

Meghans vader Thomas Markle zei dinsdag in een gesprek met tabloid The Sun ook te geloven dat het paar heeft meegewerkt aan het boek. Dat vermoeden bestond al bij meer media omdat de vrienden van Harry en Meghan zonder hun instemming nooit zo openhartig zouden zijn geweest, of met de auteurs zouden hebben gepraat.

Dood

Zo zeiden vrienden van Meghan dat ze hen had verteld dat ze haar hele leven had opgegeven om lid te worden van het koningshuis, maar dat ze in ruil daarvoor van de familie en de hofhouding geen dank ontving maar de “dood door duizend steken”.

Harry en Meghan hebben dit voorjaar afscheid genomen van hun positie in het Britse koningshuis en zijn daarna in Los Angeles gaan wonen in de verwachting een eigen bestaan te kunnen opbouwen, maar wel relevant te blijven op het wereldtoneel.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD