Harry had spijt van googelen Meghan: ‘Kwam pikante beelden tegen’

Oeps Harry kwam pikante beelden tegen van Meghan
Door: Charlotte Wijnen
06-01-2023

Prins Harry heeft spijt dat hij zijn vrouw Meghan Markle heeft gegoogeld. Hij was op zoek naar scènes uit de serie Suits, waar Meghan een rol in speelde. Maar al snel kwam Harry wel héél pikante beelden van zijn vrouw tegen…

Harry heeft in zijn boek ‘Spare’ zijn ongemak geuit na het zien van pikante scènes uit Suits waar zijn vrouw Meghan een rol in speelde. ,,Ik was getuige geweest van haar en een castmate die elkaar verscheurden in een soort kantoor of vergaderruimte”, schrijft hij.

‘Ik wilde dit niet zien’

De scène waar Harry het over heeft vindt plaats in de finale van seizoen twee, waarin Meghan’s personage Rachel toegeeft aan haar gevoelens voor Mike. Hoewel het allemaal gespeeld is, heeft Harry achteraf toch spijt dat hij Meghan heeft gegoogeld. ,,Ik hoef zulke dingen niet te zien”, aldus Harry.

Voorpagina’s

Er is een hoop ophef rondom het boek van Harry, dat vol staat met onthullingen en beschuldigingen. Zo maakt Harry zijn familie zwart, zegt hij dat zijn broer William hem heeft aangevallen én praat hij over zijn cocaïnegebruik. De Britse kranten hebben vandaag gehakt gemaakt van de prins: alle voorpagina’s staan vol met het feit dat Harry grenzen heeft overschreden.

Meer DenD