‘Harry is niet de vader van Archie’

Prins Harry niet de vader van Archie?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan steeds meer geruchten rond over Prins Harry en Meghan Markle. Het Amerikaanse tabloid Globe beweert nu zelfs dat Harry niet de biologische vader van Archie blijkt te zijn…

Affaires

Een insider beweert aan het Amerikaanse Globe dat prins Harry niet degene was die Meghan Markle zwanger maakte. Meghan zou naar verluidt geheime affaires hebben gehad met andere mannen. En dat flirterige gedrag zou hebben geleid tot de zwangerschap.

Diezelfde bron vertelt dat prins Harry een vaderschapstest onderging terwijl Meghan nog zwanger was. Daaruit bleek dat hij niet de biologische vader is. Het nieuws kwam hard aan: Meghan zou in tranen uitgebarsten zijn en Harry trok wit weg.

Wie is dan wel de vader?

Jaren geleden werd Meghan gelinkt aan tv-presentator Matt Lauer. Verschillende Britse media speculeerden dat er iets aan de hand was tussen de twee. Een bron beweerde dat de hertogin en de presentator twee keer samen ‘verdwenen’ in Lauer zijn kantoor.

Maar de website Gossip Cop schrijft dat het gerucht niet waar kan zijn. Kleine Archie lijkt namelijk wel degelijk op prins Harry en daarom moet hij wel de biologische vader zijn.

De advocaat van Kensington Palace nam contact op met Globe om hun bezorgdheid te uiten over hun ‘onnauwkeurige berichtgeving’ over Harry en Meghan.

Tags

ARCHIEMEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck