Harry Mens heetgebakerd na spijkerharde column Angela de Jong

Harry Mens WOEST
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Makelaar en tv-presentator is heetgebakerd na een spijkerharde column van AD-columniste Angela de Jong. De man achter de talkshow Business Class, die al 23 jaar elke zondagochtend wordt uitgezonden op RTL7, noemt Angela De Jong als door een wesp gestoken ‘de moeder overste van links’.

,,Harry is er heer en meester in om een volstrekt hallucinant gesprek te voeren met zijn gasten waarbij ze allebei in een ander universum lijken te bivakkeren”, schrijft Angela de Jong vandaag in haar column in het AD.

Knikkebollen

Volgens haar moeten de productiemeisjes Harry Mens tijdens de show wakker schudden omdat de presentator zit te knikkebollen. ,,Ik zie slechts één bedreiging voor Business Class. Hoe lang lukt het Harry nog om niet hoorbaar te gaan zitten snurken terwijl zijn gasten aan het woord zijn?”

De Jong heeft een gevoelige snaar geraakt bij Mens, want ze schrijft dat Business Class ‘een parodie op een talkshow’ is en dat is tegen het zere been van Mens.

Naar

Mens laat zich niet onbetuigd tegenover Wilfred Genee bij Veronica over Angela de Jong. ,,Het is gewoon een naar wijf”, zegt Mens over zijn criticaster. ,,Ze bedient het belang van NPO 1, 2 en 3 Anders wordt ze er niet meer uitgenodigd.”

Overigens heeft Mens ook nog fans, onder wie René van der Gijp van VI. Als hij ’s avonds thuis komt na De Voetbalzomer blijft hij tot kwart voor drie op om de laatste Business Class te zien.

Tags

ADANGELA DE JONGBUSINESS CLASSHARRY MENSRTL7

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck