Harry Mens: ‘Martien Meiland liegt over fans voor de deur’

Martien liegt over fans voor de deur
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Martien Meiland zegt dat hij continu fans voor zijn deur heeft staan en daardoor nooit rust heeft. Maar volgens buurman Harry Mens is daar niets van waar. ,,Hij zou misschien graag willen dat hij zo’n superster was.”

‘In werkelijkheid niemand voor de deur’

Martien en Erica wonen pas net in hun villa in Noordwijk maar gaan alweer verhuizen vanwege alle fans die langskomen. Ze willen rust en hebben daarom gekozen voor een villa met wat meer privacy.

Buurman Harry Mens zegt dat de familie het behoorlijk aandikt, hij ziet namelijk nooit fans voor de deur. ,,Optochten van fans die langs het huis trekken? Ik denk dat dat wishful thinking is van de heer Meiland”, zegt hij in de Nieuwe Revu. ,,Martien roept maar wat. In werkelijkheid staat er helemaal niemand voor zijn deur. Hij zou misschien graag willen dat hij zo’n superster was.”

De Meilandjes hebben volgens hem genoeg privacy. ,,Waarom ze dan weer willen verhuizen? Geen idee, ik kan die mensen niet peilen.”

Zorgen om verkoop villa?

In april van dit jaar kochten Martien en Erica de villa in Noordwijk voor maar liefst 2,7 miljoen euro. Maar omdat ze weg moesten uit hun woning in de Achterhoek, hebben ze volgens verschillende makelaars destijds veel te veel betaald.

Harry Mens, die tevens ook een bekende speler is in de vastgoedwereld, denkt dat ook. ,,Ze zijn veel te impulsief. Ze zeggen ‘hou even mijn fiets vast’ en dan kopen ze gewoon een pand, terwijl ze niet nadenken.”

De villa staat nu te koop voor drie miljoen, maar volgens de buurman gaat de familie dat nooit binnenhalen. ,,Het is niet meer waard dan 2 miljoen.”

LEES OOK:

Zorgen om verkoop villa: ‘Meilandjes betaalden veel te veel voor dat huis’

Tags

CHATEAU MEILANDERICA RENKEMAHARRY MENSMARTIEN EN ERICAMARTIEN MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck