‘Harry pakt zijn koffers na heftige ruzie met Meghan’

Harry pakt zijn koffers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De geruchten over huwelijksproblemen tussen Harry en Meghan zijn opnieuw aangewakkerd. Het koppel zou een heftige ruzie hebben gehad over hun aankomende projecten op Netflix, waarna Harry zijn spullen zou hebben gepakt.

Harry en Meghan zouden momenteel verwikkeld zijn in meningsverschillen over de wijzigingen die in hun Netflix-documentaire zijn aangebracht. Naar verluidt zijn er details aangepast die niet zouden kloppen met ‘Spare’, de memoires van Harry.

Vertrokken

,,Hij geeft Meghan de schuld voor het afwijken van het plan. Ze heeft te veel van haar eigen waarheid vertelt en haar waarheid zou niet altijd de echte waarheid zijn”, vertelt een insider in het tijdschrift Woman’s Day. Harry zou zijn koffers hebben gepakt en voor een paar dagen zijn vertrokken.

Geïrriteerd

Volgens de insider heeft Harry ‘alle recht om geïrriteerd te zijn’. ,,Ze werken al jaren aan deze uitrol van hun projecten en nu is er een risico dat de Netflix-serie uit elkaar valt, net zoals haar kinderserie ‘Pearl’ eerder deed dit jaar. En aangezien ze een hoge hypotheek hebben voor hun huis in Californië, hebben ze het geld echt nodig.”

Serieuze huwelijksproblemen?

Ook wordt er in het tijdschrift beweerd dat Harry en Meghan serieuze huwelijksproblemen hebben. Zo verscheen Harry vorige maand op de Masters of Scale Summit in San Francisco zónder Meghan. ,,Hij noemde haar zelfs niet eens, terwijl ze normaalgesproken niet kunnen wachten om elkaar in een openbare setting te prijzen.”

Tags

GERUCHTENHUWELIJKSPROBLEMENPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck