Harry Vermeegen haalt keihard uit naar Monique Westenberg

Harry haalt uit naar Monique
Door: Charlotte Wijnen
11-04-2022

Monique Westenberg is momenteel met André Hazes in Amerika om uit te zoeken of ze weer als gezin verdergaan. Volgens haar is dat vooral belangrijk voor hun zoontje Dré. Onzin, vindt sportjournalist Harry Vermeegen. Hij vindt dat Monique kleine Dré als excuus gebruikt. ,,Dat melodrama, dat valse sentiment irriteert me zo!”

Monique liet zelf al doorschemeren dat er in Amerika een grote verzoening op de loer ligt. ,,Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!”, schreef ze op Instagram.

‘Moeder Teresa’ Monique

Harry Vermeegen begrijpt niet dat Monique er steeds weer in blijft trappen. Hij vindt haar bericht vooral lachwekkend. ,,Onze Dreetje blijft het gewoon keurig buiten de deur doen en moeder Teresa blijft thuiszitten in Berkel en Rodenrijs in afwachting elke keer tot haar duifje weer binnen komt vliegen. Het is me een toestand!”, vertelt hij lachend in een video op zijn YouTube kanaal.

Hij ergert zich vooral aan het feit dat Monique zoontje Dré als excuus gebruikt om naar André te gaan. ,,Dat melodrama, dat valse sentiment irriteert me zo! Want nu is het ineens: het is zo belangrijk voor het kleine ventje!”, sneert hij. ,,Hoe belangrijk was het voor het kleine ventje toen de grote Dré er steeds vandoor ging en wegging van huis? Toen was het kleine mannetje niet belangrijk? Hou toch op!”

‘Monique moet iemand zoeken van haar eigen leeftijd’

Harry stelt dat het tijd wordt dat Monique accepteert dat het nooit meer goed gaat komen tussen haar en André. ,,Er moeten twee dingen gebeuren: onze Dré moet gewoon weggaan daar, lekker op zichzelf gaan wonen en achter de dames aan. En Moontje moet gewoon iemand gaan zoeken van haar eigen leeftijd en gelukkig verder leven.”

Meer DenD