‘Harry wil terug naar Londen’

Door: DitjesenDatjes
30-06-2020

Prins Harry baalt volgens royaltywatchers van zijn vertrek naar Los Angeles. De zoon van prins Charles en prinses Diana zou het liefst weer teruggaan naar Londen, waar al zijn familie en vrienden wonen.

Media vermijden

,,Hij wilde bij zijn familie zijn, maar dat ging niet vanwege de lockdown”, staat in het nieuwe boek ‘Finding Freedom’ dat in augustus verschijnt. ,,Dat gevoel bereikte een hoogtepunt toen zijn vader, prins Charles, positief testte op corona.”

Harry’s heimwee zou ook te maken hebben met de grote verschillen tussen Londen en Los Angeles en door de grote verschillen tussen hem en Meghan. Zo zou het hem nu vooral opvallen dat Meghan soms zelf de pers opzoekt, terwijl de koninklijke familie de pers juist altijd probeert te vermijden. Toch zal Harry niet snel terugkeren naar zijn moederland. ,,Hij heeft zijn keuze gemaakt. Het zou niet makkelijk zijn om alles nu weer ongedaan te maken.”

Nachtmerrie in Los Angeles

Eerder zei een deskundige al dat Los Angeles tegenviel voor Harry. De jonge prins had gehoopt een rustig leven buiten de media te kunnen opbouwen samen met zijn vrouw en zoontje, maar dat valt tegen. De twee werden lastiggevallen door drones die boven hun land zouden vliegen en daarnaast zijn er veel protesten in Los Angeles momenteel, waardoor het wonen LA volgens een bron een ‘nachtmerrie’ is geworden.

Meer DenD