Harry ziet op tegen jubileumviering Queen: ‘Hij voelt zich een verloren ziel’

Door: Charlotte Wijnen
31-05-2022

Harry en Meghan keren aankomend weekend terug naar Engeland om het jubileumweekend van Queen Elizabeth bij te wonen. En hoewel Harry zei dat hij ‘enthousiast en vereerd’ is om de vieringen bij te wonen, vermoeden experts dat hij enorm opziet tegen het weekend.

Harry en Meghan zijn samen met hun kinderen Archie en Lilibet uitgenodigd om het platina-jubileum van de Queen te vieren. Elizabeth zal dan eindelijk voor de eerste keer haar achterkleinkind gaan ontmoeten.

Ontmoeting Lilibet

Het is de eerste keer sinds Harry en Meghan naar Amerika zijn verhuisd dat ze hun kinderen meenemen naar Engeland. De Queen wacht al bijna een jaar op een ontmoeting met Lilibet, dus zij zal zich ongetwijfeld verheugen op het moment dat het gezin terugkeert naar Engeland.

LEES OOK:

Eindelijk: Eerste ontmoeting Queen en Lilibet

‘Harry heeft geen plaats meer aan tafel’

Toch zou Harry zich iets minder verheugen op het weerzien. Sinds hij afstand heeft genomen van zijn koninklijke taken valt hij volledig buiten de boot. En hoewel hij eerder zei dat hij zich ‘vereerd’ voelt om de vieringen bij te wonen, vermoedt Paul Burrell, voormalige butler van prinses Diana, dat Harry enorm opziet tegen het weekend.

,,Ik denk dat Harry totaal niet op zijn plaats zal zijn. Hij voelt zich een verloren ziel en heeft geen plaats of stoel meer aan tafel”, onthult Barrell in gesprek met OK! Magazine. ,,Ik denk dat het heel moeilijk zal zijn om terug te keren naar deze omgeving.”

Paniek

Volgens Barrell heeft het alles te maken met de aanstaande memoires van Harry, waar hij een ‘nauwkeurig en volledig waarheidsgetrouw’ verslag van zijn leven zal delen. De aankondiging van het boek zorgde voor paniek bij het Britse Hof, omdat Harry geen toestemming zou hebben gevraagd bij Buckingham Palace. ,,Niemand wist er iets van. Toen het nieuws bekendgemaakt werd, was er alleen nog maar plaats voor chaos”, zei een insider eerder in Page Six.

Meer DenD