‘Hartsvriendin’ Sylvie doet boekje open: ‘Sylvie wil alleen maar aandacht’

Door: Tanja Brouwer
11-01-2019

Sylvie Meis is sinds kort weer gelukkig in de liefde. Samen met Bart Willemsen straalde zij op de foto’s die zijn gemaakt tijdens hun vakantie in Miami. Een ‘vriendin’ van Sylvie vertelt echter aan weekblad Weekend dat het allemaal een grote show is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Privacy

,,Sylvie mag het tegenover de buitenwereld steevast doen voorkomen alsof ze erg gesteld is op haar privacy, maar dat is maar deels waar”, zegt de voormalige hartsvriendin, zoals Weekblad Weekend haar noemt. ,,De privacy offert ze maar wat graag op als het haar publicitair wat extra aandacht kan opleveren.” Op de foto’s die in het weekblad gedrukt staan, is te zien dat Bart ervoor zorgt dat Sylvie prachtig op de kiekjes staat. ,,Op het gebied van mannen heeft Sylvie nog steeds geen vorderingen gemaakt. Ze ziet hen nog steeds als een soort accessoire. Neem nou haar nieuwe vriend Bart. Die jongen zal vast oprechte bedoelingen met haar hebben, maar ik durf er veel om te verwedden dat zij tegen de zomer niet meer samen zullen zijn.”

Stralen

De vriendin wijst vervolgens op de ‘spontane liefdesfoto’s. ,,Mensen die Sylvie niet persoonlijk kennen, zullen na het zien van die beelden denken dat ze eindelijk weer gelukkig is. Maar mensen uit haar omgeving weten wel beter. Die zien Sylvie geroutineerd tot in de puntjes gestyled in de lens stralen, en tegelijkertijd in gedachten bidden dat een van die vele foto’s terechtkomt op het bureau van een Amerikaanse castingdirector.

Blijkbaar heeft de vriendin een beetje te doen met Bart, want ze benadrukt dat die arme jongen maar hooguit vijf uur slaap per nacht heeft gehad, omdat hij overal door Sylvie wordt meegesleept. Hij moet stralen op het stand, en er ’s avonds chique uitzien.

Echt een romantische vakantie is het ook niet geworden, want de bron vertelt dat Sylvie een fotograaf en haar kapster heeft meegenomen op reis. Zo weet ze zeker dat ze er altijd knap uitziet, en dat een fotograaf die haar beste kanten kent foto’s van haar maakt.

Meer DenD