Hatseflats! Nicol verkoopt Porsche die ze van Peter Gillis kreeg

Peter Gillis
Door: Charlotte Wijnen
28-06-2021

De vrouw van Peter Gillis, Nicol Kremers, was tóch niet zo gelukkig met de splinternieuwe Porsche die ze van haar Peter kreeg. Na een paar duizend kilometer zet ze hem alweer te koop…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bedankt Peter!

Ze leek er zo blij mee te zijn: de splinternieuwe Porsche die Nicol kreeg van haar Peet. Maar toch besluit ze al na een paar maanden de prachtige bolide te verkopen op marktplaats.

Onlangs deelde ze nog op haar Instagram hoe blij ze met haar nieuwe aanwinst was. ,,Yes mijn nieuwe auto is er! En wat is die prachtig! Dank je wel Peter Gillis”, schreef ze erbij.

Voor een ton is die van jou

Inderdaad bedankt Peter, want Nicol vraagt bijna een ton voor de auto. Dat is natuurlijk wel lekker verdienen. Op marktplaats plaatst ze een advertentie met prachtige foto’s en is te lezen dat de Porsche pas 13.000 kilometer gereden heeft. Echt veel plezier heeft Nicol er dus niet mee beleefd.

De vraag luidt natuurlijk: Waarom verkoopt Nicol haar splinternieuwe auto? Eerder zei Peter Gillis al zuinig te doen met zijn geld. Maar of dat de reden is van de verkoop blijft de grote vraag…

Bekijk hier de auto

Meer DenD