Hayley Atwell te horen als Lara Croft in nieuwe Tomb Raider-serie

Door: DitjesDatjes
13-09-2021

Hayley Atwell gaat de stem inspreken van Lara Croft in de Netflix-animatieserie Tomb Raider, meldt The Hollywood Reporter maandag. Het wordt de tweede animatieklus bij de streamingdienst voor de actrice, die onder meer bekend is van haar rol als Peggy Carter in de Marvel-film Captain America. Eerder werkte ze al mee aan de serie 3Below: Tales of Arcadia.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De nieuwe animatieserie speelt zich af na de gebeurtenissen van de videogameserie die tussen 2013 en 2018 op diverse spelcomputers uitgebracht werd. In de eerste game, simpelweg getiteld Tomb Raider, spoelt een jonge Lara Croft aan op een eiland waar ze moet zien te overleven en op zoek gaat naar een verloren Japans koninkrijk. Deze Lara is een jongere versie van de Britse archeologe die in de liveaction-films uit 2001 en 2003 door Angelina Jolie werd gespeeld. Waar de nieuwe serie precies over gaat is nog niet bekend.

In 2018 kwam al een film uit die gebaseerd was op de videogamereeks uit 2013. In die film speelde Alicia Vikander de hoofdrol.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD