Hayley Kiyoko annuleert tournee door Noord-Amerika

Door: DitjesDatjes
19-01-2020

De Amerikaanse zangeres Hayley Kiyoko heeft haar tournee door Noord-Amerika twee weken voor aanvang geannuleerd. Dit laat ze weten in een statement op social media.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“De timing van de tournee verliep niet zoals we hadden gehoopt en vanwege veel factoren tijdens de voorbereidingen in de voorgaande periode ben ik gedwongen om de uiterst moeilijke beslissing te nemen om mijn komende Noord-Amerikaanse tour te annuleren”, meldt Kiyoko.

“Ik heb nog nooit een show in mijn hele carrière gecanceld en dus is dit echt een van de moeilijkste beslissingen die ik ooit heb genomen. Nog moeilijker vind ik het om dit jullie te vertellen.” Ze voegt eraan toe: “Ik beloof dat we in de toekomst hier op terug kunnen kijken, wetende dat het tot iets groters heeft geleid. Weet dat ik nergens heen ga, ik zal geen tijd vrij nemen. Ik zal deze tijd gebruiken om heel hard te werken aan mijn nieuwe album om jullie het beste van mezelf te geven.”

De zangeres kondigde haar tournee in oktober aan toen ze haar single Demons uitbracht. De tournee zou op 29 januari beginnen in San Diego en op 13 maart eindigen in Hollywood Palladium.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD