Hazes-neef: ‘Rachel is een aasgier’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Hazes-neef Stanley Hazes denkt dat Rachel uit is op de hele erfenis van André Hazes. „Ik vind haar een aasgier. Nu ze geen erfgenaam is, waar heeft ze dan nog recht op?”

Het wordt langzamerhand wel duidelijk dat de familie van André Hazes senior zo ver mogelijk weg wil blijven van de eeuwige weduwe Rachel. Door alle ruzies waarin ze verstrengeld is geraakt lijkt ze het Hazes-merk alleen maar te besmeuren. Vooral de rechtszaak tegen dochter Roxeanne Hazes draagt niet bij aan veel goeds.

Hekel

Door de rechtszaak met Roxeanne werd duidelijk dat Rachel eigenlijk helemaal niet André’s erfgenaam is. Het schijnt nog maar de vraag te zijn in hoeverre Rachel recht heeft op al de miljoenen die ze verdiend heeft aan zijn nalatenschap. Volgens neef Stanley deugt Rachel van geen kant en ligt ze alles behalve lekker bij de Hazes-familie. „Mijn vrouw heeft het huwelijk van André met Ellen kapot zien gaan door Rachel. Bijna iedereen van de familie heeft een hekel aan haar.”

Aasgier

Volgens Stanley procedeert Rachel tegen iedereen die ook maar iets met Hazes doet. Zo zou ze volgens hem Dick van der Geld, die een oude foto van hun huwelijk had geplaatst in een lokaal Amsterdams krantje, voor het gerecht hebben gesleept. „Niet te geloven hè?”, vindt Stanley. „Een hele heisa maakte ze daarvan. Ik vind haar een aasgier. Nu ze geen erfgenaam is, waar heeft ze dan nog recht op, eigenlijk?” Stanley vindt dat Rachel het beter bij haar theewinkeltje kan houden, in plaats van allemaal mensen lastig vallen.

Tags

RACHEL HAZESSTANLEY HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck