Hebben Willem-Alexander en Máxima vakantie alweer geboekt?

Door: Charlotte Wijnen
10-06-2021

Ook in het koningshuis lijkt het ‘oude’ normaal weer langzaam terug te keren. Het lijkt erop dat Willem-Alexander en Máxima alweer dromen van hun volgende vakantie naar Griekenland.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Net als de rest van het land is het koningspaar klaar met de coronamaatregelen. De gebruikelijke agendapunten van het hof staan weer op het programma en in Griekenland wordt de komst van het koninklijk gezin alweer voorzichtig voorbereid.

Koffers pakken

Dat meldt weekblad Weekend. Nu de maatregelen in het hele land zijn versoepeld en in Europa steeds meer mensen gevaccineerd zijn, kunnen ook de koning en koningin hun normale leven weer oppakken.

Het wordt waarschijnlijk een druk najaar voor het koningspaar. Afgelopen jaar moest er veel afgezegd worden, en nu werkt het hof alweer aan drie staatsbezoeken.

Ondertussen zullen de vakantieplannen nauwlettend in de gaten gehouden worden. Nog veel landen in Europa kleuren op dit moment oranje. Maar zodra Griekenland op geel springt, zal het koninklijk gezin de mogelijkheid aangrijpen en de koffers pakken. Ze verblijven altijd in hun geliefde vakantiehuis in Peloponnesos. Bekijk hier een video van het huis.

Meer DenD