Hechtenis Stavros T. geschorst.

Door: Tanja Brouwer
22-05-2019

Stavros T., de ex-man van Amanda Balk,  is weer op vrije voeten. De 44-jarige man werd vorig jaar gearresteerd nadat de politie een hennepkwekerij in een van zijn panden aantrof. Daarnaast wordt hij ook verdacht van het witwassen van drugsgeld.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Elektronisch toezicht

De rechtbank in Den Haag laat aan de media weten dat er op 3 mei is besloten dat de hechtenis van Stavros is geschorst, maar dat hij zich wel moet blijven melden bij de reclassering en dat hij onder elektronisch toezicht staat. De zaak komt nog wel voor de rechter, maar wanneer is niet duidelijk.

Amanda Balk heeft altijd beweerd niets te weten van de illegale praktijken van haar inmiddels ex-man. Toch wordt ze door de rechtbank gezien als een verdachte, want ze zou Stavros hebben ondersteund met het witwassen van geld. Daarom moet ook zij gehoord worden.

Huwelijk

In mei 2018 stapten Stavros en Amanda in het huwelijksbootje. Op het Griekse eiland Mykonos gaven ze elkaar het ja-woord. Voor de bruiloft waren kosten nog moeite gespaard, want alle gasten werden flink in de watten gelegd. De voormalig realityster had nooit verwacht dat ze een half jaar later alweer de scheidingspapieren zou ondertekenen.

Tegenwoordig woont Amanda samen met dochtertje Vegas. Ze hoeft niet bang te zijn dat door de scheiding met Stavros ze het financieel moeilijk gaat krijgen. Ze krijgt namelijk nog steeds een enorm bedrag aan alimentatie van de vader van Vegas, dj Afrojack.

 

Meer DenD