Hechtingen Barbie blijken zwaar ontstoken

Door: Tanja Brouwer
06-05-2020

Het gezicht van Barbie is zwaar gehavend na het auto-ongeluk waar ze twee weken geleden bij betrokken was. Meerdere hechtingen waren ervoor nodig om de wonden te dichten. Helaas schrijft Samantha nu dat die hechtingen zijn ontstoken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zwaar ontstoken

Het is geen fraai gezicht, maar Barbie blijft selfies posten. Ze houdt al haar volgers ook op de hoogte van haar fysieke gesteldheid en hoe de wonden helen. Gisteren schreef ze het volgende op Instagram: ,,Ach, het zit me ook niet mee. Zwaar ontstoken. Dus weer onderweg naar het ziekenhuis.” Enkele tijd later geeft de voormalige realityster een nieuwe update: ,,Net terug uit het ziekenhuis. Mijn gezicht ziet er niet uit! Mijn hechtingen waren dus zwaar ontstoken en ik heb nu een antibioticakuur voor 10 dagen en littekencrème gekregen. We blijven positief!”

Eerste keer raak?

In de auto die crashte op een hek bij een viaduct zaten nog twee anderen, waaronder haar vriend Gerrit. Die kwam er zonder grote verwondingen vanaf. Ondanks het drama hadden Barbie en Gerrit snel na het ongeluk toch iets te vieren, want artsen in het ziekenhuis ontdekten dat Barbie in verwachting is! Inmiddels is ze zo’n negen weken zwanger en volgens Samantha zou dat betekenen dat ze zwanger zou zijn geraakt toen zij en Gerrit voor de eerste keer het bed deelden.

Meer DenD