Heeft bedrijfje Claus-Casimir opstartproblemen?

Bedrijfje Claus-Casimir
Door: Charlotte Wijnen
24-03-2022

Graaf Claus-Casimir is behalve met zijn studie op een Schotse kostschool druk met zijn eigen bedrijfje. Hij heeft een webshop gelanceerd waar hij sneakers, kleding en accessoires verkoopt. Maar nu blijken veel klanten niet tevreden zijn…

Claus-Casimir ging naar de middelbare school VCL in Den Haag, maar in 2020 maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend dat hij de laatste twee jaar af zou maken aan Gordonstoun, een internationale kostschool in Schotland. Daarnaast richtte hij in 2020 een eigen bedrijfje op, namelijk de webshop Grails Plug. Hij verkoopt daar sneakers van bekende merken, kleding en accessoires zoals sleutelhangers en portomonnees.

Boze klanten

Maar gekeken naar de laatste recensies blijken veel klanten helemaal niet tevreden te zijn. Vooral over de communicatie zijn klanten niet te spreken.

,,Schoenen zijn te klein. Ik stuur een mail met de vraag voor de retourprocedure en stuur een bericht via Instagram zoals ze vragen maar krijg geen enkele reactie”, aldus een ontevreden klant die het bedrijf van Claus maar één ster geeft.

Een andere klant klaagt omdat de bestelling die hij geplaatst had nooit is geleverd. ,,Vervolgens is de bestelling geannuleerd en inmiddels is de betaling teruggestort. Zonder enige vorm van communicatie.”

Claus-Casimir houdt in tegenstelling tot zijn zus Eloise, zijn leven liever uit de media. Zijn Instagram gebruikt hij dan ook bijna alleen maar voor zijn bedrijfje. Toch blijkt dat hij nog iets beter met zijn klanten moet communiceren…

Meer DenD