Heeft Ben uit B&B Vol Liefde iets te verbergen? ‘Foto’s moeten verwijderd’

Ben heeft wat te verbergen en wil alle foto's weg hebben|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ben, één van de mannen die het hart van Denise in B&B Vol Liefde probeert te veroveren, is woest over een artikel dat is verschenen op de website van een vrouwenmagazine. Hij eist dat zijn foto’s verwijderd worden en dat het artikel offline wordt gehaald. Heeft Ben iets te verbergen?

De 33-jarige Ben is de vierde man die op bezoek komt bij Denise in B&B Vol Liefde. Hij heeft op haar gereageerd omdat zij stevig in haar schoenen staat, weet wat ze wil en ondernemend is. Omdat hij ook ambitieus, sportief en ondernemend is, denkt hij dat hij de perfecte match voor Denise is.

Foto met Denise

Ben strijd net als Dave om het hart van Denise te veroveren. Maar tot nu toe wil dat nog niet echt lukken, want Dave heeft inmiddels al een kus weten te bemachtigen en Ben niet.

In een artikel op de website van een vrouwenmagazine wordt de deelname van Ben uitgebreid besproken. Er worden foto’s bijgevoegd waarop te zien is dat hij een gesprek voert met Denise. Niets mis mee, zou je denken: het zijn enkel beelden die ook gebruikt zijn in de serie.

Wat heeft Ben te verbergen?

Maar Ben zou de foto’s die erbij zijn geplaatst niet hebben kunnen waarderen. ,,Volgens bronnen bij het blad, zou hij niet blij zijn met de foto’s die het magazine gebruikt heeft. Hij zou zelfs gevraagd hebben of ze het offline willen halen!”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram.

Ook viel het kijkers op dat Ben zich graag op de achtergrond houdt en niet veel over zichzelf vertelt in het programma. Heeft hij iets te verbergen?

Tags

B&B VOL LIEFDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie