Heeft Bibi Waylon nu al vergeven?

Heeft Bibi Waylon al vergeven?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waylon ging vorige week met de billen bloot en gaf toe dat hij Bibi tijdens haar laatste zwangerschap bedrogen heeft. In een emotioneel bericht op Instagram liet hij weten dat het hem enorm spijt. Maar nog geen week later heeft hij de post alweer verwijderd…

,,Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi”, begon Waylon zijn spijtbetuiging op Instagram. ,,Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft.”

‘Dit verdien jij’

De zanger vertelde dat hij hulp gaat zoeken voor de ‘demonen in zijn hoofd’. ,,Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot.”

Verkloot had Waylon het zeker, want op Vaderdag afgelopen zondag besloot Bibi hem, weliswaar op een milde manier, terug te pakken. Bij een aantal oncharmante foto’s van Waylon schreef ze: ,,En dit verdien jij gewoon even deze Vaderdag.”

Alweer vergeven?

Toch lijkt Bibi meer vergevingsgezind te zijn dan iedereen had verwacht. Waylon heeft inmiddels de spijtbetuiging van zijn Instagram verwijderd alsof er niets gebeurd is. Betekent dit dat Bibi hem nu alweer heeft vergeven?

Tags

BIBI BREIJMANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie