Heeft Chantal Janzen ook aandeel in het TVOH-schandaal?

Heeft Chantal geweten van TVOH schandaal?
Door: Charlotte Wijnen
05-05-2022

Hoewel Chantal Janzen eerder benadrukte het schandaal rond The Voice of Holland als buitenstaander mee te hebben gemaakt, wordt ze wel expliciet genoemd in een video met nieuwe onthullingen over het programma.

Eerder liet Chantal op Instagram weten erg geschrokken te zijn van de misstanden bij The Voice. Ze had geen goed woord over voor de partijen en mensen die ‘blijkbaar al zo’n tien jaar van de misselijkmakende praktijken bij The Voice afwisten, ze verzwegen en in de doofpot stopten.’

‘Buitenstaander’

Later, toen ze voor het eerst voor de camera reageerde op het schandaal, noemde ze het ‘een vreselijke situatie’. Of ze terug zou keren als presentatrice wist ze nog niet. ,,Ik heb daar helemaal nog niet over nagedacht. Ik moet dit even gewoon aankijken. Je bekijkt zoiets toch voornamelijk als buitenstaander”, zei ze in gesprek met RTL Boulevard.

Maar buitenstaander of niet, in een persbericht van Stichting Music#MeToo wordt Chantal wel expliciet genoemd. De Stichting heeft als doel om vrouwelijke slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag een stem te geven om dit ongewenste gedrag binnen de muziekbranche en op de werkvloer tegen te gaan.

Nieuwe onthullingen

De Stichting heeft zich dan ook vastgebeten in het TVOH-schandaal en gaat op dinsdag 10 mei een video publiceren met nieuwe onthullingen. ,,In deze video wordt aandacht besteed aan onder meer de volgende personen: mevrouw Linda de Mol, de heer Johnny de Mol, mevrouw Shima Kaes, mevrouw Chantal Janzen, een spion uit Yvonne’s spionnenleger en een slachtoffer van (vermeend) seksueel misbruik”, schrijft de Stichting in een persbericht op de website.

Waarom ook Chantal aan bod komt in de video is nog niet duidelijk, maar er zullen wel nieuwe onthullingen aan het licht worden gebracht. Heeft de presentatrice dan tóch informatie over het schandaal?

DenD promoties