Heeft de vriendin van Bradley Cooper dit andere optreden met Lady Gaga gezien? (video’s)

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De afgelopen week waren er de meest wilde speculaties over een mogelijke innige vriendschap tussen Lady Gaga en haar tegenspeler Bradley Cooper in de film A Star is Born. Aanleiding was het spectaculaire live-optreden bij de uitreiking van de Oscars, nu precies een week geleden.

Toen zat zijn Russische vriendin Irina Shayk, die eerder een relatie had met voetballer Cristiano Ronaldo en met wie Bradley ook een kind heeft, in het publiek. Veel kijkers wonden zich op, onder wie ook voormalig Spicegirl Mel B, hoe dat optreden zou overkomen bij zijn vriendin. Een pijnlijke aangelegenheid, zo wordt verondersteld.

Een dikke maand geleden gebeurde overigens precies hetzelfde in Las Vegas, waar Lady Gaga een serie concerten geeft gedurende dit jaar. Ook daar kwam Bradley het podium op, maar wie naar de video kijkt ziet dat de innige slotscene van Shallow verder gaat dan bij de Oscars.

Is er dan toch veel meer aan de hand?

Lady Gaga ontkent. Afgelopen week in de talkshow van Jimmy Kimmel (de talkshow-host had gestort in de foundation van Lady Gaga) verdedigde ze de performance door er op te wijze dat het om een intens liefdesliedje gaat. Weken lang is volgens haar geoefend.

Lady Gaga en haar vriend Christian Carino hebben hun relatie onlangs verbroken.

KIJK EN VERGELIJK:

Dit was op 27 januari van dit jaar:

En dit was het optreden van vorige week zondag:

https://youtu.be/OtOfPk14HHo

Tags

A STAR IS BORNBRADLEY COOPERLADY GAGAOSCARSHALLOW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck