Heeft Gavin Gordon opgezocht in Amsterdam?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon is al jarenlang actief op de dating app Grindr, maar een spion van Yvonne Coldeweijer zag afgelopen weekend iets vreemds. Dit keer kwam de spion niet Gordon tegen op de app, maar Gavin. ,,Dit zou er eigenlijk op moeten wijzen dat Gavin hier in Amsterdam is! Bij Goor”, meldt Coldeweijer. Heeft Gavin na alles wat er gebeurd is Gordon opgezocht?

Na de heftige breuk met Gavin probeert Gordon via de dating app Grindr een nieuwe man tegen te komen. Een spion van Yvonne Coldeweijer, die achter het appartement van Gordon in Amsterdam-Noord woont, komt hem geregeld tegen op de app. Maar afgelopen zondag gebeurde er iets vreemds.

‘Gavin was bij Gordon’

,,Bovenaan de feed kwam ineens het profiel van de kersverse ex van Goor: Gavin! Dat betekent dat Gavin dichtbij is en online”, meldt de juicekoningin op Instagram. ,,Snel maakte de spion een screenshot. Enkele minuten later verwijderde Gavin zijn profielfoto. Hoe verdacht?!”

Was het Gordon zelf?

Het lijkt erop dat Gavin naar Amsterdam is gevlogen om Gordon op te zoeken. Maar wanneer Coldeweijer het profiel van Gavin deelt, ziet een oplettende volger dat er een spelfout in het profiel staat. ,,Die getypte zin in zijn profiel is met Engelse spelfouten. Dat zou iemand uit Melbourne toch niet zo typen?”, schrijft de volger in een bericht aan Coldeweijer. ,,Je moet het eigenlijk vergelijken met Gordon’s typgedrag in dm’s. Ook foute Engelse woorden en geen hoofdletters.” Was het Gordon dan toch zelf op de dating app?

Tags

GAVINGORDON HEUCKEROTH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck