Heeft Madonna haar verstand verloren?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Madonna zorgt regelmatig voor enige opschudding met haar uitingen op social media. Haar laatste post, waarin ze het liedje Vent van rapper Baby Keem playbackt, roept ook weer de nodige reacties op. Heeft Madonna haar verstand verloren?

Fans van Madonna maken zich zorgen en velen reageren vol afschuw op haar laatst geposte video op Instagram. „Wat is er met haar gebeurd? Ze lijkt niet eens meer op Madonna…” En een ander reageert: „Wat gebeurd hier? Gaat het goed met je?” En weer een andere fan vraagt zich af op Madonna haar verstand heeft verloren.

Uiterlijk

Met deze video kan Madonna ook rekenen op veel kritiek over haar uiterlijk. Zo luidt één van de reacties: „Anabel! Dit is Madonna niet. Ga je de hoofdrol spelen in American Horror Story?” Een ander vraagt zich af wat er is gebeurd met de ‘echte’ Madonna: „Wat is er gebeurd met de echte Madonna? De Madonna waarvan je daadwerkelijk kan zeggen dat ze er goed uit ziet en talentvol is?” En veel mensen laten weten dat ze haar met de dag enger vinden worden.

Queen of Pop

Madonna werd ook wel de Queen of Pop genoemd en schijnt één van de bestverkopende en succesvolste vrouwelijke artiest aller tijden te zijn. Fans lijken zich nu vooral zorgen te maken. Is Madonna nog wel de Queen of Pop of is Madonna Madonna niet meer?

[poll id=”142″]

Tags

INSTAGRAMMADONNA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck