Heeft Martien Meiland een burn-out?

Door: Lies Jansen
30-06-2020

In een interview met weekblad ‘Weekend’ heeft een anonieme vriend van de familie Meiland een boekje opengedaan. Zo meldt de anonieme familievriend dat Martien Meiland tegen oververmoeidheid aan zit. De bekendheid van Martien groeit enorm. Een van de redenen voor gasten om het chateau te bezoeken, is dan ook vaak Martien. De anonieme familievriend legt uit: ,, Vergis je niet. Die mensen kwamen daar aan, en hun eerste vraag was steevast: waar is Martien?”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Meer en meer televisieoptredens

De kasteelheer was de eerste keer op televisie in het programma ‘Ik Vertrek’. Jaren later werden ze ontdekt door SBS 6 en kregen zij hier een eigen realitysoap ‘Chateau Meiland’, welke nog altijd wordt gedraaid. Echter, bleef het niet bij een realitysoap. Ook was Martien te zien in: Ranking the stars, Cash or Trash, Ik hou van Holland, Wie het laatst lacht en Hoge Bomen. 

‘Die man had nooit rust’

Deze groeiende bekendheid zorgde voor meer aandacht door en voor de gasten in het chateau. Zo vervolgt de anonieme familievriend: ,, “Hij moest altijd vriendelijk en aardig blijven. Ook als hij daar soms misschien even geen zin in had. Een normaal privéleven was er niet meer voor de familie, en alle gasten die er kwamen wilden aandacht.”
Maar wanneer Martien er niet was wegens televisieopnames leidde dit tot ietwat teleurgestelde gasten: ,, Bij mensen die Martien niet aantroffen op het chateau, omdat hij voor tv-opnames weer eens in Nederland verbleef, was de teleurstelling groot. Er werd van alle kanten aan hem getrokken en die man had nooit rust.”

Verplichte rust door coronacrisis

,,Even verplichte rust doet de familie, en zéker Martien, helemaal geen kwaad. Ondanks het feit dat ze nog altijd druk aan het verbouwen zijn, is er nu ook écht weleens tijd om even rustig aan het zwembad te gaan liggen. Daar heeft hij de vorige zomer nauwelijks de kans voor gehad”, legt de anonieme familievriend uit. 

Meer DenD