Heeft Metejoor vreemdgaan met K3-Julia opgebiecht aan zijn verloofde?

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Metejoor zou tijdens de opnames van The Voice Kids in België vreemd zijn gegaan met Julia van K3, iets wat zijn verloofde hoogstwaarschijnlijk niet wist. Nu lijkt het erop dat hij zijn actie toch opgebiecht heeft…

Na alle geruchten die rondgaan heeft Metejoor een hoop uit te leggen aan zijn vriendin Britt. De twee zijn verloofd maar de zanger zou haar hebben bedrogen met K3’tje Julia. Maar nadat hij ‘betrapt’ is, volgen plotseling de liefdesverklaringen.

Tekst aangepast

,,Kijk in mijn hart, dan vind je Britt”, schrijft Metejoor onder een intieme foto met zijn verloofde. Dat hij uitgerekend nu een liefdesverklaring deelt is al opvallend genoeg, maar er is meer.

,,De tekst die eronder staat, heeft hij aangepast. Er stond eerst iets van: ‘I may not go to heaven but…’, niet naar de hemel omdat hij niet trouw is geweest?”, schrijft een volger in een bericht aan Yvonne Coldeweijer.

‘Julia is niet de enige’

Op het moment dat het gerucht werd verspreid, waren Metejoor en Britt op vakantie in Marbella. ,,Maar het leek niet helemaal lekker te gaan. Zij sloeg de hele tijd zijn hand van haar knie, lange gezichten… aldus de spion”, meldt Coldeweijer op Instagram, die een foto van het stel op vakantie deelt. ,,Hij heeft het waarschijnlijk opgebiecht en flink moeten afzien. Vandaar het charme offensief van vanmiddag.”

Volgens Coldeweijer is Julia echter niet de enige vrouw met wie Metejoor afspraakjes heeft gehad. ,,Ik heb gehoord van spionnen dat Julia niet de enige is met wie hij is vreemdgegaan.”

Tags

BEDROGJUICEJULIA BOSCHMANK3K3-JULIAMETEJOORVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck