Heeft Monique André eindelijk vergeven?

Heeft Monique André eindelijk vergeven?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het was gisteren een jaar geleden dat André Hazes Monique Westenberg ten huwelijk vroeg. Voor Monique nog altijd een bijzondere dag, zo liet ze gisteren weten. Maar dat niet alleen: ze volgt André ook weer op Instagram. Heeft ze hem dan eindelijk vergeven?

Positief blijven denken

Monique heeft het emotioneel en lichamelijk behoorlijk zwaar gehad het afgelopen jaar. Vorig jaar rond deze tijd vroeg André haar ten huwelijk, waar al snel weer een einde aan kwam. Nog geen drie maanden na de verloving volgde er een liefdesbreuk en niet lang daarna maakte André zijn relatie met Sarah van Soelen bekend.

Maar buiten al het verdriet probeerde Monique positief te blijven. ,,Ik wist: er is verdriet en pijn, maar ik bleef op een of andere manier positief denken”, legt ze uit in weekblad Weekend. ,,Alleen, wat ik merkte, er was stress en dat had invloed op mijn lichaam. Dus ik kreeg pijn, werd benauwder, had geen energie, slapen ging slecht. Mijn lichaam ging echt tegenwerken.”

‘Ik voel geen haat, alleen liefde’

Ze zocht hulp en ging in therapie bij Charlotte Labee. En dat werkte, want Monique is inmiddels weer helemaal de oude. Toch lijkt ze ook weer terug te vallen in haar oude gewoontes. Het is namelijk geen geheim dat André momenteel weer wat vaker bij haar op bezoek komt. De twee lijken weer meer toenadering naar elkaar te zoeken, want ook Sinterklaas vierden ze als gezin samen.

,,Ik voel geen haat. Ik denk altijd alleen maar in liefde”, aldus Monique, die André steeds meer lijkt te vergeven. Gisteren stond ze stil bij de dag waarop André haar ten huwelijk vroeg en inmiddels volgt ze hem ook weer op Instagram. Stapje voor stapje lijkt Monique weer in de armen van André te belanden…

Tags

ANDRÉ HAZESDRE HAZESDRE HAZES JUNIORHAZESHAZESFAMILIEHERENIGINGMONIQUE WESTENBERGRACHEL HAZESSARAH VAN SOELENVERZOENING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie