Heeft Nicol Kremers tóch een affaire? ‘Opnieuw met andere man gespot’

Nicol aan het daten met andere man?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan al lange tijd geruchten rond dat Nicol Kremers Peter Gillis zou bedriegen. Er lekten al twee keer pikante beelden uit waar Nicol aan het zoenen was met een andere man. Zelf ontkent Nicol een affaire te hebben, maar nu is ze wéér met een man gespot…

Nadat een filmpje uitlekte waarop te zien was dat Nicol een andere man zoent, bleef ze ontkennen een affaire te hebben. Ze verzekerde heel Nederland dat ze haar Peet nooit zou bedriegen en dat ze nog altijd dolgelukkig met elkaar zijn. In gesprek met weekblad Privé liet Nicol zelfs weten dat ze het helemaal niet is op de beelden. ,,Zij zegt: ‘Ik ben toch niet zo stom dat ik op een parkeerterrein ga lopen tongworstelen met iemand’. Dus zij ontkent nadrukkelijk dat zij het is”, vertelde Evert Santegoeds in ‘Strikt Privé’.

Opnieuw met andere man gespot

Toch blijft de geruchtenmolen draaien. Afgelopen weekend is Nicol namelijk wéér met een man gespot. ,,Nicol is gisteren met haar nieuwe vriend in Bergambacht gespot”, schrijft een volger in gesprek met juicekanaal Realityfbi. Al snel stromen meerdere berichten over het afspraakje binnen. ,,Ze zijn bij HOF21 gaan eten”, meldt een andere volger. Het zou gaan om Mike, die een eigen barbershop heeft in Schoonhoven.

‘Is het uit?’

Alles wijst erop dat het de afgelopen tijd niet goed gaat tussen Peter en Nicol. Na de mishandeling komen er steeds meer verhalen los over Peter, iets waar Nicol ongetwijfeld ook niet blij mee is. Een paar weken geleden leek ze zelfs nog een hint te geven op TikTok. In de video playbackt Nicol op een filmpje waarin een klein kind de woorden ‘I love you’ niet wil zeggen. Wanneer het woord ‘you’ wordt gezegd, houdt Nicol een hand voor haar mond en zegt ‘me’. Volgers vermoedden dat de video gericht is naar Peter. ,,Is het uit?”, reageerde een volger zelfs.

Tags

AFFAIRENICOL KREMERSPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck